UFD-Livsstil-Mad-8

Suveræn god opskrift på hakket oksekød i fad med rodfrugtmos på toppen. En fænomenal sammensætning, der er proppet med smag.
Ultra lækker one pot pastaret med bacon, spinat, spidskål og ærter i en fuldstændig forrygende flødesauce. Og så er den selvfølgelig rigtig nem at lave.
Amerikansk farsbrød 18-11-2019 08:39
Klassisk amerikansk farsbrød med barbecuesauce, bacon og ost. Farsbrødet smøres også ind i barbecuesauce, og det giver både en flot farve og en dejlig smag til baconen.
Rigtig god ovnret med kylling, grøntsager og en fantastisk sovs med fløde og pikantost.
Nem ovnret med kylling, flødebagte rodfrugter og masser af smag.
Knasende sprøde mandler med cayennepeber, gurkemeje og havsalt. En dejlig sund og antiinflammatorisk snack, der er super nem at lave.

UFD-Livsstil-Mad

Klar reduktiv duft med et flintet og stenet præg uden på den gule mirabelle og æblefrugt. Tydelig genkendelighed fra Lamprecht. Det stenede udtryk klæder Furmintdruen perfekt.
Duft af solbær og brombær med lidt cigarkasse i kanten. Saftig mundfornemmelse med masser af rød frugt og frisk syre med en en del fad- og tanninpræg.
Delikat og sødmefuld, saftig og syrerig duft af gule æbler, litchi, limesaft og lidt tjørneblomster. Helstøbt og forførende.
Peberkager - valdemarsro 08-12-2019 09:58
Med royal icing
Dobbelt portion
100 stk
Sunde træstammer med et minimum af tilsat sukker, der bare smager. Prøv dem, de vil vække lykke både blandt børn og voksne. Du finder opskriften på de lækre træstammer her...  Indlægget Opskrift på sunde træstammer blev vist første gang på Madforlivet.com.
Riksen quinoa m tunsauce 06-12-2019 19:38
Kog quinoa og saml tun i passatasauce og server
Lader du dig friste af supermarkedernes færdige vaniljekranse, så indeholder vaniljekransene ofte slet ikke vanilje. Hvorfor kan du læse mere om her Indlægget Vaniljekranse med eller uden vanilje… blev vist første gang på Madforlivet.com.
I denne juleudgave af Madforlivets magasin får du alle julens opskrifter samlet: Fra konfekt og kager, til salater og meget mere—også glutenfri. Plus gode gaveideer, Årets Bogpakke, nyt om tarmsundhed og meget mere. Glædelig jul :) Indlægget Madforlivet Magasin No. 12: December blev vist første gang på Madforlivet.com.
Jeg er på kursus i Kødbyen, og den frokostbuffet, som er med i pakken, giver mig lyst til at tænke ud af lunchboxen. Og der er nok at tænke over, for mange af Kødbyens spisesteder har åbent til frokos ...
I en sen alder har madjournalisten Marie Holm lært at elske de små valmuefrø, og det i en sådan grad, at hun boltrer sig i bagværk med birkes som en bærende ingrediens. Her præsenterer hun opskrifter på romduftende snegle, tykke pandekager og en ultrasvampet kage.
Havregrødsboller 05-12-2019 09:57
Lav havregrød. Bland gær og skyr så æg sukker,salt og olie. Tilsæt hvid hvede og fuldkornshvedemel. Rør 5 min. Hvil 10 min. Ælt dejen med hvedemel til rette konsistens. Hæv 2 timer. Lav boller...
... hvis man ellers kan holde fingrene fra den. For den 2,7 kilo tunge kage er spækket med de smækreste bær og frugter og druknet i rom – og så får den juleenglene til at synge.
Marie Holms julekage er så smækfuld af frugt og bær, at den får englene til at synge.
Kvaliteten af dansk vin er efterhånden så høj, at man godt kan være bekendt at sætte den på julebordet. Og så er det ovenikøbet klimavenligere at drikke lokalt producerede dråber. Her får du Politikens vinanbefalinger til julens mad.
De mørke måneder står gastronomisk i simreretternes tegn, og det er lidt et problem, når man ikke spiser kød, fordi så er det ikke rigtig noget at simre. Det behøver man imidlertid ikke være ked af. Prøv for eksempel Henrik Palles grønne shepards pie.
Salat med rosenkål og pekannødder er virkelig lækker og velsmagende og egner sig perfekt som tilbehør til både kødfrie retter samt retter med kød og fjerkræ Indlægget Opskrift på salat med rosenkål og pekannødder blev vist første gang på Madforlivet.com.
Her er tre gode steder at nyde vine i Paris, når du er færdig med Eiffeltårnet og har fået et glimt af Mona Lisa gennem horden af selfiestænger og kinesiske turister på Louvre.
Snyd med olivenolie 03-12-2019 08:44
Fødevarestyrelsen har påvist omfattende snyd med olivenolie. Der snydes stadig, og en lang række ekstra jomfruolivenolier, der er blevet solgt i danske supermarkeder, er slet ikke jomfru. Indlægget Snyd med olivenolie blev vist første gang på Madforlivet.com.
Danmars gastronomiske revolution manifesterede sig først i København, så fulgte først Aarhus og siden Aalborg trop med et fint udbud af højgastronomiske restauranter.  Nu har Vejle sluttet sig ...
Fik jeg en opringning fra nogen, der sad på en provinsrestaurant og studerede et menukort, som bød på hotdogs, smørrebrød, pasta og entrecote, samt bad om mit råd, ville jeg pr. refleks foreslå vedkom ...
Der er nærmest hermetisk lukket ned for den grønne stikkelsbær i duften, som mere har et lidt kalket præg og grønne noter af spæde tomatplanter.
For første gang siden oprettelsen af DO Ribera del Duero får vinhusene lov til at producere hvidvin under områdets oprindelsesbetegnelse.
Det er ikke sulfitternes skyld, hvis du får hovedpine af rødvin, skriver sommelier og vinskribent  Micah Sampson Undertegnede er sommelier og kender til hudløshed spørgsmålet "har du no ...
I de gode gamle dage, dengang forbrydere ikke fik lov at løbe rundt og skyde efter hinanden på Rungsted Strandvej, var Rungstedgaard en proprietærgård med royal historie. En overgang var Dinesen-slægt ...
Aarhus får fornemt besøg fra et af verdens ældste vinproducerende lande, når Restaurant Bardok holder georgisk vinsmagning med otte vinmagere.
I lørdags åbnede Winemarket Goes Italian dørene i Ridehuset i Aarhus til en eftermiddags indblik i Italiens mangfoldige vinverden. Vinhandlere fra hele landet var med, da støvlelandet blev præsenteret fra nord til syd.
Winelab.dk er klar med smageprogrammet for Winemarket Goes Italian. Du kan smage 295 italienske vine – fra nord til syd – når 18 vinhandlere og Winelab.dk åbner dørene til Winemarket Goes Italian
Sorte oliven og lidt nellike i duften. Bagved ligger en elegant duft af kirsebær og hindbær. Denne Blaufränkisch bevæger sig lidt rundt i samme univers som en Pinot Noir, men er mere saftig.
Med nu 206 bryggerier lanceres der øl som aldrig før. I rekordåret 2018 kom der hele 1.825 nye øl på markedet i Danmark – i gennemsnit 5 øl hver dag. Ca. 200 øl mere end den hidtidige rekord i 2017. Det fremgår af en oversigt lavet af Beerticker.dk, der har stået for oversigterne over nye […]
Med 206 er der rekordmange bryggerier i nyere tid i Danmark, viser Beerticker analyse for Bryggeriforeningen. Ved årtusindskiftet var der blot 12 bryggerier i Danmark. Men fra 2003 steg lysten til at brygge øl gevaldigt, således at der ved udgangen af 2008 fandtes 114 danske bryggerier. Derpå satte finanskrisen en dæmper på foretagsomheden, indtil det […]
Svits bacon i en gryde, til det er næsten sprødt, hæld herefter ...
Kog pastaen efter anvisning på emballagen og lad den dryppe af i en ...
Danske bryggerier satser på nydelse frem for beruselse – mere drikkevenlige øl vinder frem. Den gennemsnitlige alkoholprocent på nye øl fra danske bryggerier er faldet markant de seneste fire år. Det viser en analyse, som Beerticker har lavet for Bryggeriforeningen. Baseret på Beertickers årlige liste over nye danske øl. I 2017 satte bryggerierne rekord med […]
Rekordmange øl blev lanceret i Storkøbenhavn, på Sjælland og i det meste af Jylland i 2017. Over halvdelen af alle nye øl kom fra Hovedstadsområdet. Det går kun én vej for antallet af nye øl i Danmark – og det er opad. Det blev til en rekord i 2017 med 1.622 nye danske øl. Sammen […]
Aldrig før er der åbnet så mange nye bryggerier på et år – nu er der 197. For fjerde år i træk kom der over 1.000 nye øl. I rekordåret 2017 kom der hele 1.622 nye øl på markedet i Danmark i 2017 – altså i gennemsnit næsten 4½ øl hver dag. Det fremgår af […]
Blend nødderne til mel.Tænd ovnen på 150º C.
Skræl kartoflerne, og kog dem i ca. 20-25 min., til de er møre. 
Brændende kærlighed 21-08-2016 12:15
Kartoflerne skrælles og koges i vand uden salt ca. 20-25 minutter (til de er så ...
Æblemost - fra æble til most
Pulled pork - røget på grill
Køerne dansede - Økodag 2013
Varme hveder - Store bededag
Fastelavnsboller - flere varianter
Mørbradgryde 03-05-2008 13:38
Fjern sølvsenen, hvis den ikke er fjernet på mørbraden. Skær mørbraden i ...
Brun koteletterne på begge sider, og krydr med salt og peber. Skyl ...
Boller i karry 18-03-2007 20:13
Kom vand i en gryde, tilsæt lidt salt, og bring det i kog.
Chili con carne 13-02-2007 20:26
Pil og hak løg, hvidløg og peberfrugt. Chilipeberet flækkes og kernerne fjernes, ...
Svensk pølseret 26-10-2006 20:52
Skræl kartoflerne og skær dem i tern på ca.  2x1 cm. Kog kartoflerne til de er ...