UFD-Livsstil-Mad-8

Sund og lækker tunsalat med hytteost i kalorielet udgave, der er lynhurtig at lave.
Spændende farsbrød med både porrer, bacon og feta, som sammen med hvidløg og timian giver en fantastisk let krydret smag.
Fantastisk opskrift på fyldte avocadoer med bacon og cremet kyllingesalat. Toppet med friske, sprøde grøntsager er de slet ikke til at stå for.
Sund LCHF burgerroulade 11-09-2019 08:47
Denne fantastiske burgerroulade med hakket oksekød, dejlige grøntsager og lækker dressing smager fuldstændig forrygende og er perfekt til dig, der spiser LCHF eller low carb.
Rigtig lækkert grøntsagsfad, der laves i ovnen og er propfyldt med gode sager såsom bacon og smeltet ost. En simpel og ikke mindst helt suveræn ret.
Ultra cremet blomkålssuppe med kylling, karry og gulerødder samt fløde, der giver en dejlig afrundet smag og en god konsistens.

UFD-Livsstil-Mad

Neleman Nucli White 2018 15-08-2019 00:00
Delikat og frugtig duft med masser af moden og sødmefuld honningmelon, gul blomme og lidt papaja. Fokuseret og fint syrefrisk struktur med et let medicinsk præg i afslutningen.
Skøn og elegant, frugtig og parfumeret duft med brombær- og kirsebærmarmelade og lidt varme og søde krydderier. Ekstremt saftig og velskabt struktur.
Lidt reduktivt og stenet præg i duften med en bagvedliggende gul æble- og blommefrugt med et diskret integreret og delikat fadpræg.
Peberfrugt med quinoa sfv 22-09-2019 18:58
Bland tingene i en gryde, kom det i peberet og bag i ovn i 40 min v 200 g
Blend det hele 20 minutter på 200 grader
Mexicansk kødsovs 22-09-2019 16:23
I en gryde
Mosel. Gråhårede turister, dovne flodbåde og solglimt i grønne vinglas. Et besøg langs den smukke flodstrækning op gennem Tyskland bekræfter i en vis grad fordommene, men også ved Mosel bevæger tiden …
Proteinpandekager sfv 22-09-2019 07:16
Pisk hvederne luftige. Kom resten af ing i. Steg de to pandekager på pande til de er nok
Løgsuppe - valdemarsro 21-09-2019 16:49
Med østershatte og parmesan tilbehør
Som ung kokkeelev drømte jeg om at spise på restaurant Tour d'Argent i Paris, men det ville koste flere månedslønninger, og selvom jeg i 1980'erne fik bedre råd, forblev det en drøm. Fr ...
Tomaten, hvidløget og olivenolien er som skabt for hinanden, og sammen kan trekløveret blive til en intens sauce, der får mundvandet til at løbe. Læs selv med her i kogeskolens kapitel 4.
Vissenbjerg: På Vinens dag lørdag 21. september holder Magtenbølle Vingård åben vingård og viser samtidigt en udstilling og kunstudstilling med malerier af kunstmaleren Lone Krøjer Olsen. Ved arrangem…
Herunder har vi samlet en god snes anbefalinger af grosses gewächs-rieslinger fra 2018. Vinene er først blevet frigivet til salg 1. september, og de kan ikke med sikkerhed findes i Danmark endnu. Ved …
Vin: I efteråret rammer de første vine fra de tyske vinbønder, der er medlem af VDP og som sådan repræsenterer en stor del af de bedste tyske vinmarker, det danske marked. Det er de hvide grosses gewä…
Bladsellerijuice 13-09-2019 08:09
Bladsellerijuice er blevet en populær drik, og den er let at lave. Anvend økologisk selleri for renhed og næringsstofindhold. Indlægget Bladsellerijuice blev vist første gang på MadforLivet.com.
Squash, courgette eller zucchini er alle navne for en fantastisk grønsag, fiberrig, blid i smagen, kaloriefattig og velegnet som tilbehør til stort set alle former for mad. Her kan du hente inspiration til lækker mad med squash. Indlægget Squash er sunde – inspiration til mad med squash blev vist første gang på MadforLivet.com.
RØJLE: Lars Jacobsen virker ikke som en mand, der til daglig går rundt og praler med sine talenter. Men han er åbenlyst både glad og stolt over de priser, han i weekenden hentede hjem fra foreningen D…
Den, der fandt på at spise den tidselagtige artiskok, har virkelig været sulten. Men selv om den ser uindtagelig ud, er den ikke svær at have med at gøre. Læs selv med her i kogeskolens kapitel 3.
Methyl-kviksølv findes i fede fisk som tun, sværdfisk, laks og haj, og det kan være særdeles skadeligt at indtage. Særligt fostre og små børns centralnervesystem er sårbart overfor det farlige tungmetal. Indlægget Spis ikke tun – det indeholder methyl-kviksølv blev vist første gang på MadforLivet.com.
I år er der masser af svampe, så det er bare om at gå på jagt. Om ikke andet så i grøntafdelingen. Under alle omstændigheder kræver de intense svampe noget af vinene, som serveres til. Her har vi bedt en stribe leverandører give deres bud på flasker, der matcher henholdsvis ristede svampe og svamperisotto.
Hanne Holm udgav sin første kogebog om thaimad i 1996 og lærte danskerne at lave thaimad. Selv om vi lige skulle forklares, at nej, chili er ikke farligt. Heller ikke i store mængder.
D vitamin og influenza 08-09-2019 21:51
D vitamin beskytter mod en række sygdomme, og det kan betale sig at sikre sig tilstrækkeligt høje niveauer vinteren igennem. Mange danskere mangler nemlig det vigtige D vitamin om vinteren, og det er ikke muligt at spise sig til tilstrækkeligt høje niveauer. Indlægget D vitamin og influenza blev vist første gang på MadforLivet.com.
Balance i stofskiftet 08-09-2019 21:27
Balance i stofskiftet er en helt ny og særdeles lærerig bog. Her finder du nye vinkler på stofskifteproblematikker og gode redskaber til balancering. Indlægget Balance i stofskiftet blev vist første gang på MadforLivet.com.
Restaurant Memu i Vejle har netop generobret trofæet ved DM i Hotdog efter en hård konkurrence. Men den største vinder i årets Hotdog DM er dyr, der har det svært, for Dyreværnet modto ...
Selvom Restaurant Frihavnen kun har været åben i et par uger, er der blevet spist mange tusinde stykker smørrebrød her i lokalet. Det har nok mest været flade klemmer, og faktisk var det højtbelagte s ...
Med solmodne grøntsager, tålmodighed og fuldt blus på sanseapparatet kan du let få smagen af Sydfrankrig på tallerkenen.
Adam Aamann revolutionerede begrebet smørrebrødsforretning, da han i 2006 åbnede sit lille etablissement, der siden er vokset til et højtbelagt imperium. Siden er der kommet mange nye smørrebrø ...
Vinderen af den nye konkurrence DM i Smørrebrød og hermed titlen Dansk Smørrebrødsmester 2019 blev Chris Franklin Gammelgaard Andersen fra Hotel Baltic i Sønderjylland. I konkurrencen ...
Neleman Nucli Red 2018 15-08-2019 00:00
Er du god til at skrive? Interesserer du dig for vin? Så har du nu mulighed for at blive en del af Winelab.dk, som er et af Danmarks mest læste, uafhængige netmedier om vin.
Frisk og elegant duft af grønne æbler og pærer med lidt kalket mineralitet i kanten i en balanceret struktur. Smagen følger med i samme harmoniske udtryk.
Lørdag den 11. maj var der inviteret til Pinot-party, da Winemarket Goes Pinot havde samlet 20 vinhandlere og hele Pinot-familien til stor vinsmagning i Aarhus.
Winelab.dk er klar med smageprogrammet for Winemarket Goes Pinot. Over 350 vine fra Pinot-familien er åbne til smagning hos 20 vinhandlere den 11. maj i Aarhus.
Selvom Australien opfattes som ‘New World’ rent vinmæssigt, så var vinproduktionen godt i gang i flere områder allerede for over 150 år siden.
Med nu 206 bryggerier lanceres der øl som aldrig før. I rekordåret 2018 kom der hele 1.825 nye øl på markedet i Danmark – i gennemsnit 5 øl hver dag. Ca. 200 øl mere end den hidtidige rekord i 2017. Det fremgår af en oversigt lavet af Beerticker.dk, der har stået for oversigterne over nye […]
Jonas Tofterup er, som Winelab.dk kunne breake i fredags, den første dansker, der har gennemført vinverdenens hårdeste vinuddannelse, ‘Masters of Wine’.
Med 206 er der rekordmange bryggerier i nyere tid i Danmark, viser Beerticker analyse for Bryggeriforeningen. Ved årtusindskiftet var der blot 12 bryggerier i Danmark. Men fra 2003 steg lysten til at brygge øl gevaldigt, således at der ved udgangen af 2008 fandtes 114 danske bryggerier. Derpå satte finanskrisen en dæmper på foretagsomheden, indtil det […]
Svits bacon i en gryde, til det er næsten sprødt, hæld herefter ...
Kog pastaen efter anvisning på emballagen og lad den dryppe af i en ...
Danske bryggerier satser på nydelse frem for beruselse – mere drikkevenlige øl vinder frem. Den gennemsnitlige alkoholprocent på nye øl fra danske bryggerier er faldet markant de seneste fire år. Det viser en analyse, som Beerticker har lavet for Bryggeriforeningen. Baseret på Beertickers årlige liste over nye danske øl. I 2017 satte bryggerierne rekord med […]
Rekordmange øl blev lanceret i Storkøbenhavn, på Sjælland og i det meste af Jylland i 2017. Over halvdelen af alle nye øl kom fra Hovedstadsområdet. Det går kun én vej for antallet af nye øl i Danmark – og det er opad. Det blev til en rekord i 2017 med 1.622 nye danske øl. Sammen […]
Aldrig før er der åbnet så mange nye bryggerier på et år – nu er der 197. For fjerde år i træk kom der over 1.000 nye øl. I rekordåret 2017 kom der hele 1.622 nye øl på markedet i Danmark i 2017 – altså i gennemsnit næsten 4½ øl hver dag. Det fremgår af […]
Blend nødderne til mel.Tænd ovnen på 150º C.
Skræl kartoflerne, og kog dem i ca. 20-25 min., til de er møre. 
Brændende kærlighed 21-08-2016 12:15
Kartoflerne skrælles og koges i vand uden salt ca. 20-25 minutter (til de er så ...
Æblemost - fra æble til most
Pulled pork - røget på grill
Køerne dansede - Økodag 2013
Varme hveder - Store bededag
Fastelavnsboller - flere varianter
Mørbradgryde 03-05-2008 13:38
Fjern sølvsenen, hvis den ikke er fjernet på mørbraden. Skær mørbraden i ...
Brun koteletterne på begge sider, og krydr med salt og peber. Skyl ...
Boller i karry 18-03-2007 20:13
Kom vand i en gryde, tilsæt lidt salt, og bring det i kog.
Chili con carne 13-02-2007 20:26
Pil og hak løg, hvidløg og peberfrugt. Chilipeberet flækkes og kernerne fjernes, ...
Svensk pølseret 26-10-2006 20:52
Skræl kartoflerne og skær dem i tern på ca.  2x1 cm. Kog kartoflerne til de er ...