UFD-Livsstil-Mad-8

Simpel og super lækker pasta i fad med hakket oksekød. En pastaret, der får masser af smag fra kombinationen af skønne grøntsager, tomatsauce og ost.
Græsk farsbrød i ovn 04-06-2019 16:58
Knaldgodt græsk farsbrød i ovn, som er fyldt med feta, hvidløg og grøntsager og smøres med tomatpuré for en ekstra lækker smag.
Blomkålstzatziki 04-06-2019 14:26
Mega god tzatziki med blomkål, så man får en dejlig salat, der både er sprød og cremet. Utroligt lækkert tilbehør til det meste og super nem at lave.
Fantastisk buttedejsstang med lækkert fyld af oksekød og spinat samt feta, der giver et ekstra smagspift. Det velsmagende fyld smager fænomenalt godt sammen med den sprøde butterdej.
Kanongod opskrift på fyldte bagekartofler med skinke, rødløg, peberfrugt og ærter samt creme fraiche, der gør fyldet dejligt cremet. En nem ret, der tilmed er en rigtig lækkerbisken.
Utroligt lækker mexicansk suppe med hakket oksekød, så den er super hurtig at bikse sammen i en travl hverdag. Nem hverdagsmad, når det er allerbedst.

UFD-Livsstil-Mad

Delikat mineralsk duft af skifer og elegante og modne gule mirabeller og lidt kvædefrugt. En anelse anis i kanten. Flot afrundet med en nærmest creamy mundfornemmelse med en flot tilstedeværende syre.
Krydret duft af modne og sødmefulde gule blommer og æbler. En ret fyldig krop, som virker lidt bombastisk og kvabset.
Eksotisk duft af papaya, litchi og lidt lime bakket op af stikkelsbær og grønne urter. Saftig og delikat struktureret mundfornemmelse. Grøn smag af urter og lidt stikkelsbær.
Fredericia: Danske Ølentusiasters lokalafdeling i Fredericia mødtes i weekenden til Lille Øllets Dag - et årligt, lukket arrangement for medlemmer. Omkring hundrede deltog i arrangementet, hvor 10 hån…
Fredericia: At starte sin egen øl-produktion er både enkelt og kompliceret. Udstyrs-indkøbet kan nogle gange klares med færdige begyndersæt til 500-700 kroner. Men hvis man i højere grad vil engagere …
Hak blomkål og løg, svits kød og tilset blomkål og løg + hakket tomat. Skær au. + sq i skiver. Lag på lag med mornay. Bag i ca 45 min i ovn.
Boller Cb 17-06-2019 17:23
Bland sammen
Motioner efter din døgnrytme. Måske har du selv oplevet det, når du motionerer, men ny forskning peger på, at det øjensynligt ikke er ligegyldigt, hvornår på dagen, du dyrker … Læs mere → Indlægget Motioner efter din døgnrytme blev vist første gang på MadforLivet.com.
Proteinboller -Madsalf 17-06-2019 15:19
+ 1 tsk bagepulver og lidt salt. Bland det hele. Bag 15 -20 min ved 200c.
Ribeye med tilbehør 16-06-2019 17:27
Snit grønsagerne og svits dem på panden når du steger kødet
Denne opskrift er i virkeligheden to: Ud over at du får en fantastisk eddike, som du kan bruge til at lave f.eks. mayonnaise, dressinger eller sylte agurker i, kan skærmene også spises. Jeg plejer at gemme dem, til det bliver rigtig koldt og mørkt udenfor. Så bringer de syltede blomster minderne fra sommeren ned i salaten og lyser det hele lidt op.
Eton mess med hyldeblomst 15-06-2019 09:38
Nyt afsnit af podcasten Til bords med Ole Troelsø. Lyt med HER.  Introduktion til afsnittet:
Sundheden sidder i tarmen 11-06-2019 09:19
Sundheden sidder i tarmen, og en sund fordøjelse og tarmbiota kan være din nøgle til sundhed og indre balance. Det ene forskningsresultat efter det andet påviser sammenhænge imellem kvaliteten … Læs mere → Indlægget Sundheden sidder i tarmen blev vist første gang på MadforLivet.com.
Måske den mest vidunderlige og i hvert fald meget nose to tail-agtige måde at indtage sine fjordrejer på.
Duft af gule blommer og lidt våd sten. Kompleks og elegant. I smagen er der friske gule æbler, ferskner og honningmelon med lidt bagvedliggende modenhed.
De kraftfulde rødvine fra Priorat har det med at koste mere, end man har lyst til at betale. I 1800-tallet var Priorat et stort vindistrikt, i 1980'erne var det ved at være helt forladt, men så kom et ...
Restaurant Kong Hans har for nylig introduceret en såkaldt dessertvogn og hyret en højt specialiseret fransk dessertkok til at styre den. Det gav mig idéen til at skrive en anmeldelse, hvor det salte ...
Como søen – det smukkeste jeg har set. Området omkring Como søen i Italien er uendeligt smukt . Små pittoreske byer ligger som skønne oaser langs søens bredder, … Læs mere → Indlægget Como søen – det smukkeste jeg har set blev vist første gang på MadforLivet.com.
Stærke Knogler 05-06-2019 07:30
Stærke Knogler er en helt ny bog, skrevet af Mia Damhus, en af Danmarks mest kompetente ernæringsterapeuter. I denne helt nye bog får du velunderbygget og god vejledning til … Læs mere → Indlægget Stærke Knogler blev vist første gang på MadforLivet.com.
Kan glucosamin modvirke hjertekarsygdomme? Indtager du glucosamin som kosttilskud, så peger et nyt studie på, at glucosamin muligvis kan medvirke til at sænke risikoen for udvikling af hjertekarsygdomme og … Læs mere → Indlægget Kan glucosamin modvirke hjertekarsygdomme? blev vist første gang på MadforLivet.com.
Podcasten "Til bords med Ole Troelsø" er ude med nyt afsnit.  Lyt med HER. 
Syrefriske skovjordbær og hindbær – nærmest som en belgisk lambic øl. Syrefrisk og mineralsk komposition med et lidt reduktivt udtryk.
Podcasten "Til bords med Ole Troelsø" er ude med nyt afsnit. Lyt med HER. 
Lørdag den 11. maj var der inviteret til Pinot-party, da Winemarket Goes Pinot havde samlet 20 vinhandlere og hele Pinot-familien til stor vinsmagning i Aarhus.
Winelab.dk er klar med smageprogrammet for Winemarket Goes Pinot. Over 350 vine fra Pinot-familien er åbne til smagning hos 20 vinhandlere den 11. maj i Aarhus.
Selvom Australien opfattes som ‘New World’ rent vinmæssigt, så var vinproduktionen godt i gang i flere områder allerede for over 150 år siden.
Med nu 206 bryggerier lanceres der øl som aldrig før. I rekordåret 2018 kom der hele 1.825 nye øl på markedet i Danmark – i gennemsnit 5 øl hver dag. Ca. 200 øl mere end den hidtidige rekord i 2017. Det fremgår af en oversigt lavet af Beerticker.dk, der har stået for oversigterne over nye […]
Jonas Tofterup er, som Winelab.dk kunne breake i fredags, den første dansker, der har gennemført vinverdenens hårdeste vinuddannelse, ‘Masters of Wine’.
Endelig skete det, som flere danskere har forsøgt i årtier, nemlig at opnå titlen som Danmarks første Master of Wine. Danske Jonas Tofterup med base i Spanien er i dag blevet Danmarks første Master of Wine.
Med 206 er der rekordmange bryggerier i nyere tid i Danmark, viser Beerticker analyse for Bryggeriforeningen. Ved årtusindskiftet var der blot 12 bryggerier i Danmark. Men fra 2003 steg lysten til at brygge øl gevaldigt, således at der ved udgangen af 2008 fandtes 114 danske bryggerier. Derpå satte finanskrisen en dæmper på foretagsomheden, indtil det […]
Fredericia: Hvepsene svirrer i luften, mens Kim Madsen og en lang række "vin-part-havere" er i gang med at høste årets første druer på Modavis vinmark ved Skærbækvej i Fredericia. Det var he…
Svits bacon i en gryde, til det er næsten sprødt, hæld herefter ...
Fredericia: Allerede på vej ned ad trappen kan man fornemme, at der foregår noget særligt i Robert Markussens kælder. En sød og frisk duft strømmer ud fra hjemmebryggeriet, som han har afsat et rum i …
Kog pastaen efter anvisning på emballagen og lad den dryppe af i en ...
Danske bryggerier satser på nydelse frem for beruselse – mere drikkevenlige øl vinder frem. Den gennemsnitlige alkoholprocent på nye øl fra danske bryggerier er faldet markant de seneste fire år. Det viser en analyse, som Beerticker har lavet for Bryggeriforeningen. Baseret på Beertickers årlige liste over nye danske øl. I 2017 satte bryggerierne rekord med […]
Fredericia: Dagens smagning er netop overstået hos Carlsberg i Fredericia. Tonen ændrer sig fra stilhed og dyb koncentration til et muntert selskab, hvor snak og grin blander sig med hinanden i smagsl…
Rekordmange øl blev lanceret i Storkøbenhavn, på Sjælland og i det meste af Jylland i 2017. Over halvdelen af alle nye øl kom fra Hovedstadsområdet. Det går kun én vej for antallet af nye øl i Danmark – og det er opad. Det blev til en rekord i 2017 med 1.622 nye danske øl. Sammen […]
Aldrig før er der åbnet så mange nye bryggerier på et år – nu er der 197. For fjerde år i træk kom der over 1.000 nye øl. I rekordåret 2017 kom der hele 1.622 nye øl på markedet i Danmark i 2017 – altså i gennemsnit næsten 4½ øl hver dag. Det fremgår af […]
Blend nødderne til mel.Tænd ovnen på 150º C.
Skræl kartoflerne, og kog dem i ca. 20-25 min., til de er møre. 
Brændende kærlighed 21-08-2016 12:15
Kartoflerne skrælles og koges i vand uden salt ca. 20-25 minutter (til de er så ...
Æblemost - fra æble til most
Pulled pork - røget på grill
Køerne dansede - Økodag 2013
Varme hveder - Store bededag
Fastelavnsboller - flere varianter
Mørbradgryde 03-05-2008 13:38
Fjern sølvsenen, hvis den ikke er fjernet på mørbraden. Skær mørbraden i ...
Brun koteletterne på begge sider, og krydr med salt og peber. Skyl ...
Boller i karry 18-03-2007 20:13
Kom vand i en gryde, tilsæt lidt salt, og bring det i kog.
Chili con carne 13-02-2007 20:26
Pil og hak løg, hvidløg og peberfrugt. Chilipeberet flækkes og kernerne fjernes, ...
Svensk pølseret 26-10-2006 20:52
Skræl kartoflerne og skær dem i tern på ca.  2x1 cm. Kog kartoflerne til de er ...