UFD-Sport-Motorsport

Jan Magnussen indleder sin 16. sæson hos Corvette Racing med 24-timersløbet på Daytona International Speedway den kommende weekend. Danskeren vandt den prestigefulde klassiker i 2015 og vil nu kæmpe for endnu en triumf i Florida – og for teamets sejr nummer 100.
Christina Nielsen stiller for sjette gang i karrieren op til 24-timersløbet på Daytona, og denne gang bliver det med et rent kvindeteam, som allerede har sat standarden i den benhårde GTD-klasse.
Christian Lundgaard fortsætter hos Renault Sport Academy og nærmer sig toppen af international motorsport. I dag kan vi officielt præsentere Christian Lundgaard's 2019 sæson og endnu en vigtig brik i hele Renault Motorsports racer akademi. Jobbet hos Renault og samtidig tjansen som chauffør hos Art Grand Prix, er en kæmpe udfordring men også et kæmpe boost og en direkte vej videre mod F1.
Brandts Pitstop
Efter godt 50 år i dansk motorsport har Johannes Graversen valgt at stoppe som aktiv racerkører. Det har ikke været en nem beslutning for Johannes, men han er ikke i tvivl om, at det er den rigtige beslutning. Med den nyhed står klicheerne nærmest i kø for at blive brugt; ”Man skal stoppe, mens legen er god”, ”Det gælder om at slutte på toppen”, ”En epoke er slut”, ”En stor mester vil blive savnet”, ”Vellidt af alle”, ”En levende legende” osv. Og nok er det klicheer, men når man taler om en mand som Johannes Graversen, så passer alt det ovenstående - det klinger ikke hult, eller lyder som floskler, fordi det i dette tilfælde er sandheden.
Redaktørens dagbog
Motorsport
Motorsport
Den mindst eftertragtede Rolls-Royce er den store Silver Spirit fra 1980'erne, som fås til overraskende lave priser. Den er billig i indkøb - men dyr i drift.
Trænger du til at få humøret i vejret, har Alfa Romeo en aktuel løsning på problemet i form af et sprudlende nyt udstyrstrin til sedanen Giulia. Dieseludg ...
Femte generation af Toyotas bløde firehjulstrækker har fået et skarpere design, mere plads, bedre terrænegenskaber, en lækrere kabine og flere miljøvenlige kræfter.
Lørdag den 19. januar står i motorsportens tegn, når Dansk Motorsport Award finder sted. Indlægget Årets motorsportspriser uddeles lørdag blev først udgivet på Racemag.
Denne særudgave af Det ternede flag skifter gear fra Formel 1 til historiske rallybiler. Indlægget Podcast: De lange knives nat og grillpølser på havnen i Monaco – Rallye Monte Carlo Historique kogt ned til en podcast blev først udgivet på Racemag.
Når man triller rundt i Hellerup i den nye Rolls-Royce Phantom, strækker hundelufterne hals for at se, om de kan få øje på et medlem af det britiske kongehus. Bilen er på al ...
Uden at starte benzinmotoren kan Mercedes E 300 e køre op til 50 km og 130 km/t. Det er første gang, at hybridvarianten af E-Klasse har en rækkevidde på ren el, som vil kunn ...
Range Rover kommer frem, hvor andre biler stopper - til gengæld er CO2-aftrykket højt. Det gør en ny opladningshybrid noget ved. Kendere af Range Rover h ...
Efter et langt tilløb er Tesla endelig klar med Model 3. Den kan være begyndelsen på et nyt eventyr for det amerikanske bilmærke i Danmark. De første Tesl ...
Første weekend i januar bliver bilforhandlernes svar på Black Friday. Vi ringer rundt for at høre om aktuelle tilbud i alle prisklasser. Alfa Rom ...
De Danske Bilimportører håber, at 2019 bliver året for den længe ventede langsigtede reform af bilafgifterne. Det vil gavne både danskerne, miljøet og trafiksikkerheden, lyd ...
Audi R8 er blevet ondere at se på, men det ædle V10-hjerte bag de to stole får lov at banke videre i 2019-årgangen. Vi kører superbilen på Ascari-banen og får en highspeed-t ...
At kunne køre fantastisk i en bil kræver ikke kun et kørekort og et skarpt overblik. Det kræver også, at din bil skal være i orden. Det betyder selvfølgelig, at du skal have fokus på at have udstyr i bilen, når du kører på de danske veje, som gør din kørsel mere sikker og kontrolleret. Biludstyr kan dog ofte være dyrt, og er en omkostning du måske ikke har råd til med det samme – specielt hvis den kommer ud af det blå. I denne artikel vil vi komme ind på, hvad du kan bl.a. kan købe af udstyr, for […] Indlægget Kør som en mester på de danske veje blev først udgivet på Racemag.
I denne særudgave af Det ternede flag gennemgår vi Kevins bedste sæson i F1, vi diskuterer, om Hamilton bare er heldig, eller om han virkeligt har et gear mere end konkurrenterne – og så vender vi  årets overraskelser og kårer årets flop. Indlægget Podcast: Det ternede flag – F1-sæsonen 2018 blev først udgivet på Racemag.
Det officielle DM i simracing er kommet godt fra start i DASU. Danish E-sport Racing Championship, DERC, tog hul på en ny æra i DASU, da starten gik til første afdeling af DM-serien. Indlægget E-sport godt fra start i DASU blev først udgivet på Racemag.
DASU elitenyhedsbrev U48 27-11-2018 13:26
Siden sidst Point i årets sidste Grand Prix Abu Dhabi stod traditionen tro for sæsonfinalen i Formel 1, og selv om både kørernes og konstruktørernes VM for længst er afgjort til fordel for Lewis Hamilton og Mercedes, blev der gået til stålet på Yas Marina-banen med masser af dramtik og gode kampe. Kevin Magnussen sluttede løbet som nr. 10 og det betød, han i år har scoret flere points (56) end i sit debutår for McLaren i 2014, der på det tidspunkt var at regne blandt topteams i kongeklassen. Kevins statistik for 2018 er imponerende, idet han 11 gange (12 hvis […] Indlægget DASU elitenyhedsbrev U48 blev først udgivet på Racemag.
Abu Dhabis Grand Prix lukker og slukker for en spændende 2018-sæson med overraskende gode dueller ned gennem feltet. Vi analyser grand prixet, finder højdepunkterne og besvarer forhåbentligt nogle spørgsmål undervejs! Indlægget Podcast: Det ternede flag om Abu Dhabis Grand Prix blev først udgivet på Racemag.
Hvis du ofte spiller bilspil, så handler det – med stor sandsynlighed – om, at du kan leve dig ind i spillet og fantasere om, at du selv sidder bag rattet i den pågældende bil. Hvis det er noget, der er vigtigt for dig, så bør du også fokusere på at gøre oplevelsen så autentisk og virkelighedstro som muligt. Det er noget, du kan opnå på flere forskellig måder.   Ét af de tiltag, du blandt andet kan give dig i kast med er, at finde et godt headset. Hvis lyden er god og omslutter dine øre, så er der […] Indlægget Få en mere autentisk oplevelse i bilspil med et godt headset blev først udgivet på Racemag.
Efter en pause på syv år vender populær motorsportsklasse retur til Danmark. Det sker, når den svenske mesterskabsklasse, STCC, kører på FDM Jyllandsringen til GP Danmark i 2019. Indlægget TCR og STCC gæster Danmark blev først udgivet på Racemag.
I denne tester 18-årige Christian Lundgaard GP3 for ART Grand Prix. Indlægget Christian Lundgaard tester GP3 i Abu Dhabi blev først udgivet på Racemag.
Onsdag d. 23/10 åbnes der for at nye talenter med interesse i formel racing kan teste deres evner af. Testdagen finder sted på Padborg Park og der er mulighed for at teste i enten Formel 4 eller Formel 5. Du … Continue Reading→ Indlægget Nye formeltalenter får chancen for at teste Formel 4 og Formel 5 blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Anmeldelsesgebyret 12 – 13 maj 2018 Formel 4 + 5 F5 Bulletin 3, 2018 Løbsinformation Åbningsløbet 2018 ver. 1 Godkendt Tidsplan Åbningsløbet 2018 Ver. 1 fredag og lørdag Godkendt version Tidsplan Åbningsløbet 2018 Ver. 1 søndag Godkendt version Indlægget Slutinstruktioner til DM2 Jyllandsringen blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Se i følgende link for de sidste slutinstruktioner for den kommende weekend. Slutinstruktioner Padborg Park Open Indlægget Slutinstruktioner til Padborg Park Open blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Da Formel 5 i denne sæson har lavet en aftale om at køre sammen med Formel 4, vil det betyde at nyhedsstrategien for Formel5.dk vil ændre sig. Det vil komme til at betyde at der naturligvis vil komme relevante Formel … Continue Reading→ Indlægget Ændring af nyhedsstrategien for Formel5.dk blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
  Ikke ufortjent blev 2017 mesteren i Formel 5 klassen, Aske Nygaard Bramming, hædret for sine flotte resultater i den forgangne sæson, til det store Dansk Motorsport Award. Aske viste en stor stabilitet igennem hele sæsonen. Og selvom han i … Continue Reading→ Indlægget Formel 5 mesteren hædret ved Dansk Motorsport Award blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Positivt informationsmøde for Formel 5 kørere i Racehall, Aarhus. Lørdag. d. 17/2 var der indkaldt til informationsmøde for Formel 5 kørere. Mødet var indkaldt af DASU og Renault Formel 4 Danmark og skulle belyse de nye tiltag og muligheder der … Continue Reading→ Indlægget Sammen løfter vi formelsporten i Danmark! blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
FORMEL 5 KØRER MED FORMEL 4 I 2018 Formel 5 kører igen i 2018 sammen med Formel 4-serien og der er udskrevet en selvstændigt danmarksmesterskab for klassen.   Det betyder, at de to klasser kører sammen på følgende løbsdatoer:   … Continue Reading→ Indlægget Så er det officielt fra DASU..! blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Testdage inden sæsonstart: 14. februar 17. februar (lørdag) 24. februar (lørdag) 28. marts 3. april 4. april 17. april 18. april 24. april   Bemærk der kun er én testdag i marts måned.   Testdage bestilles direkte hos Padborg Park Indlægget Information fra Padborg Park! blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Indlægget 24. december – lidt godt at slå tiden ihjel med. Glædelig Jul! blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Indlægget 23. december – fede dueller med Lundgaard og Schmidt! blev først udgivet på Formel 5 Danmark.