UFD-Sport-Cykling

God sæsonafslutning for Emma Norsgaard
Bigla sluttede sæsonen perfekt af i Chrono des Nations, hvor to af deres i alt fire ryttere sluttede på podiet, herunder Emma Norsgaard Jørgensen.
Medie: Debusschere skifter Katusha ud med Vital Concept
Jens Debusschere kommer ikke til at fortsætte på Israel Cycling Academy, når mandskabet overtager hans nuværende hold Katusha-Alpecins licens og rytterkontrakter.
Van Emden glad for første sejr i hollandsk mesterskabstrikot
Jumbo-Visma er yderst tilfredse med sæsonafslutningen i Chrono des Nations, som bød på en sejr og en tredjeplads.
Rebellins hold arbejder på Giro-wildcard
Davide Rebellin i Giro d’Italia 2020 er ikke et helt urealistisk scenarie, da hans nye ungarske mandskab arbejder på at sikre sig et wildcard.
Mørkøv: Jeg er ekstremt glad for guldet
Michael Mørkøv er ekstremt glad for dagens sejr i pointløb, som markerer afslutningen på hans sæson, inden næste års OL-sæson begynder.
Mollema: Fantastisk måde at slutte af på
Trek-Segafredo fik rettet op på en mindre god sæson med en god slutspurt af Bauke Mollema, som endnu engang tog en sejr i dagens Japan Cup.
Optakt: 5. etape af Tour of Guangxi
Enric Mas fik lidt at glæde sig over i en ellers trist sæson, da han med sejr på kongeetapen gav Deceuninck-mandskabet den bedst mulige afsked. Dermed står han på tærsklen til sin første store etapeløbssejr, men inden han kan krones på podiet i Guilin skal han overleve de to sidste småkupered etaper, startende med mandagens lange maraton, der dog er blevet domineret af de holdbare sprintere.
Tour of Guangxi-analyse: Lefeveres uforklarlige magi
I disse dage køres Tour of Guangxi, som vi dækker intenst. Hver dag skriver vores ekspert, Emil Axelgaard, optakter til etaperne, og som led heri analyserer han den foregående dags begivenheder. Vi bringer her hans analyse af 4. etape.
Uheld sætter punktum for Toft Madsens sæson
Martin Toft Madsen oplevede endnu engang uheld, da han i dag kæmpede sig til syvendepladsen i Chrono des Nations, som blev slutningen på hans sæson.
Følg det lange mandagsmaraton i årets sidste WorldTour-løb
Ser man bort fra søndagens enkeltstart, Chrono des Nations, sluttede den europæiske cykelsæson med sidste weekends klassikere i Lombardiet og Tours, men det betyder ikke, at WorldTouren er lukket ned for i år. Fra torsdag til tirsdag er en stribe verdensstjerner i aktion, når den fineste løbsserie for tredje år i træk afsluttes med det relativt nye kinesiske etapeløb Tour of Guangxi. Alle dage kan du følge løbet på Feltet.dk og undervejs stille spørgsmål til vores ekspert, Emil Axelgaard.