UFD-Nyheder-Finans

Donald Trump indrømmer nu, at den amerikanske økonomi kan løbe ind i en recession som resultat af handelskrigen mod Kina.
En vigtig forandring for Danmarks største cykelhold har skabt nye drømme om bl.a. Postnord Danmark Rundt, der dog begyndte skuffende for holdet.
Det er ikke kun en god nyhed, at danske virksomheder har rekordmange udlændinge ansat, mener minister.
Formanden opfordrede til at se fremad, men landet rundt mødes baglandet for at diskutere støtten til V-toppen.
Under sit første udlandsbesøg blev Boris Johnson stillet overfor en svær, men måske afgørende opgave af Angela Merkel.
Trump kritiserer nu Danmarks forsvarsbudget, som han siger skal være højere.
Ingen af de amerikanere, JP mødte onsdag, ville forsvare Trumps aflysning, men nogle af dem opfordrede til at huske hans resultater.
Med opkøbet af Panalpina kravler DSV's markedsværdi over Mærsk-koncernens, som for bare to år siden var tre gange så meget værd.
Uro får magtbalancen i dansk erhvervsliv til at tippe
Nye virksomheder har indtaget førerpladserne som Danmarks mest værdifulde børsselskaber, mens tidligere sværvægtere som Mærsk og Danske Bank må se sig slået ud af top fem. Markedsuro og lave renter får æren.
Volkswagen skærer taget af sin populære lille SUV
T-Roc Cabriolet lander til foråret 2020 og er noget så sjældent som en SUV med kaleche.
USA's præsident lægger yderligere pres på for at få sat landets rente ned.
For nogle virksomheder var der mere at tabe end at vinde på præsidentbesøg, lyder analyse.
Syd- og Sønderjyllands Politi genåbner efterforskningen i kemikaliesag i Nordsøen.
Kræftindsamling er indtil videre oppe på mere end 82.000 kroner.
Det store planlægningsapparat var for længst gået i gang i Dansk Erhverv forud for statsbesøget, faktisk var de tæt på at være færdige. Erhvervsorganisationen begræder derfor Trumps aflysning, der har frataget danske virksomheder en »enestående mulighed«.
I årene 2008 til 2013 betalte kunder hos fotokæder overpris for kameraer og udstyr, fastslår styrelse.
Den danske beskæftigelse stiger ikke mere. Det økonomiske opsving kan lakke mod enden, vurderer økonomer.
Bankerne taber i dag penge, når danskerne sætter deres penge i banken.
Bisættelsen af Lars Larsen bliver torsdag fra Sejs-Svejbæk Kirke tæt ved Silkeborg. 
Østre Landsret har tirsdag afsagt dom i en civilsag mellem DSB, Banedanmark og pensionerede ansatte.
Matas' salg på nettet er tredoblet det seneste år, mens salget i de fysiske butikker til gengæld står stille.
Smykkeselskabet Pandora kæmper med salget. Stor spareplan spiser samtidig af overskuddet her og nu.
Telias danske direktør, Morten Bentzen, stopper ved udgangen af august. Selskabet jagter permanent afløser.
Som den første bank i Danmark indfører Jyske Bank negative renter for kunder med over 7,5 millioner kroner.
Meget rige kunder skal nu betale for at have penge i Jyske Bank.
Tusindvis af boligejere har konverteret boliglån i år, hvilket har øget indtægterne hos Nykredit.
Mens Danmark venter på EU's dom over chlorpyrifos, bliver alle prøver undersøgt, skriver styrelse.
Lars Larsen, stifteren af Jysk, blev 71 år gammel.
Skare Food har købt Defco, der i juni gik konkurs, og dermed reddet 130 arbejdspladser.
Stifteren af Jysk, Lars Larsen, er sovet stille ind mandag morgen. Det oplyser Jysk i en pressemeddelelse. Han gik fra at være en fattig dreng til mangemilliardær. Se billederne fra hans jyske eventyr.
Danskernes forbrug er ikke kommet op i gear efter finanskrisen. Det er overraskende, for normalt ligger forbruget lavere i krisetider og højere i opgangstider. En del af forklaringen kan være, at vi er blevet mere klima-, tids- og sundhedsbevidste, men tendenserne er ikke entydige.
I år er det 10 år siden krisen ramte. I dag har opsvinget omsider bidt sig fast, men krisen har stadig konsekvenser. Danmark er blevet fattigere permanent og mange personer er stadig mærket af krisen.
En videregående uddannelse slår normalt ud i en højere indkomst, men sådan er det ikke altid. En del fag-lærte tjener lige så godt som mange personer med enten en erhvervsakademiuddannelse, en professionsbacheloruddannelse eller en akademisk uddannelse.
Der er udsigt til stigende vækst og flere job i Danmark. Det kræver dog, at vi udnytter fremgangen i dansk økonomi fornuftigt og investerer i mennesker og i målrettede uddannelses- og opkvalificeringstilbud, så personer på kanten af arbejdsmarkedet kan finde vej ind.
Formuerne i Danmark er relativt ulige fordelt - også når man medregner pensioner. Mens de ti pct. med de største formuer i Danmark har ca. 47 pct. af de samlede formuer, så har den halvdel af befolkningen med de mindste formuer modsat kun 5 pct. af formuerne.
Mens den rigeste procent har oplevet rekordhøj indkomstfremgang siden 2010, så har alle andre indkomstgrupper i samfundet oplevet rekordlav fremgang. Efter skat er indkomsten vokset med knap 240.000 kr. for de rigeste. Før i tiden så vi, at også de fattigste fik del i indkomstfremgangen. Det er ikke længere tilfældet.
I løbet af de seneste 10 år har pensionister oplevet den største indkomstfremgang af alle aldersgrupper. Indkomsten for pensionister er vokset med 22 pct. Det er væsentligt mere end de 30-64-årige, der har haft en fremgang på 12 pct., og markant mere end de unge, der har haft en fremgang på 5 pct.
Siden finanskrisen har vi oplevet en ny tendens i indkomstudviklingen i Danmark. Siden 2010 har indkomsterne i nogle af de allerrigeste områder i Nordsjælland slået rekord. Samtidig har de fattigste områder haft stagnerende eller ligefrem faldende reale indkomster.
Andelen af par, hvor kvindens indkomst er højere end mandens indkomst, er vokset fra 25 pct. i 1994 til 32 pct. i dag. Andelen er ikke vokset siden 2010. Blandt de 40-59-årige er der flest kvinder, der har en højere indkomst end deres partner. Blandt kvinder over 60 år er der færrest.
På talerstolen i Folketinget sagde Jakob Ellemann-Jensen (V), at en enlig mor med tre børn på kontanthjælp vil få 20.300 kroner efter skat. En person i et lavtlønsjob med tre børn har ret til det samme beløb i børnefamilieydelse og børnetilskud mm. Samlet betyder det, at en lavtlønnet i job vil have et rådighedsbeløb, der er 5.300 kr. højere om måneden.

UFD-Nyheder-Finans-børsen.dk

Investor, økonomi, finans og privatøkonomi
fra børsen.dk

Da Federal Reserve (Fed) i juli sænkede sin toneangivende rente med 25 basispoint til intervallet 2,00 til 2,25 pct., var det en forsikring på væksten i USA, og flertallet af centralbankens chefer ans ...
Det er kun de rigeste kunder i Jyske Bank, der nu skal betale for at have deres penge stående på kontoen, og tiltaget er af flere analytikere blevet karakteriseret som at være signalpolitik mere end e ...
De historisk lave renter gør ondt på indtjeningen hos mange banker - blandt andet som følge af negative renter på indskuddene hos Nationalbanken. Sådan lyder vurderingen fra direktørern ...
Den svenske bank SEB har allerede inden tirsdagens melding fra Jyske Bank om negative indlånsrenter til private opkrævet negative indlånsrenter fra flere af sine privatkunder.
Et kraftigt fald i nedskrivningerne har i første halvår bidraget til at løfte indtjeningen hos Vestjysk Bank, der tilmed præciserer sin forventning til indtjeningen for helåret i opadgående retning.
Der blev kun skabt 600 nye job i det private erhvervsliv i juni. Og i kølvandet på et decideret fald på næsten 900 private job i maj vurderer flere danske økonomer, at jobfesten, som vi kender den, er ...
Tilgår du via en app så klik her for, at komme rette sted hen ...
I sidste uge blinkede advarselslampen for den amerikanske økonomi, da rentekurven gik i minus. Det har accelereret talen og skriverierne om en mulig recession i USA's økonomi, fordi en negativ renteku ...
Hvis kommer via en app så klik her for at komme rette sted hen ...
Den amerikanske præsident, Donald Trump, er mandag atter en gang ude med riven over for formanden for den amerikanske centralbank, Jerome Powell, som Trump selv udpegede i startet af 2018. Præsidenten ...
Hvis du kommer via en app så klik her for at komme rette sted hen. ...
Tilgår du via en app så tryk her for at komme rette sted hen ...
Havde man for få år siden spurgt en boligøkonom eller renteanalytiker, om der på et tidspunkt ville komme et fastforrentet boliglån med en løbetid på 30 år med afdrag og en rente på 0,5 pct., så var m ...
Hvad siger du til et boliglån med en løbetid på 30 år med afdrag og en rente på 0,5 pct.? Det kan blive konsekvensen af, at USA's præsident Donald Trump har brudt våbenhvilen og meddel ...