Kort beskrivelse: Aalykke-Markiser har 15 års erfaring i at rådgive, fremstille og opsætte markiser for både private og virksomheder, og vi kører i hele Danmark. ​ Indvendig solafskærmning Screen – Parasoller – Solsejl Special opgaver Reparation og vedligeholdelse Alt inden for overdækning
Kort beskrivelse: Hos os kan du få den bordplade du drømmer om. Vi forhandler stålbordplader og Corian bordplader. Kontakt os i dag, hvis du skal bruge en kvalitets bordplade til dit hjem.
Kort beskrivelse: Leder du efter en professionel stukkatør? Hos Møllers Stuk tilbyder stuk som er fremstillet efter de gamle traditioner, udover dette er vi eneforhandler af Roma Stuk, som er færdigproduceret i Italien.
Kort beskrivelse: Er du på udkig efter den helt rigtige murer til dit næste byggeprojekt? Så tag fat i os, vi laver kvalitets murerarbejder i Nakskov på Lolland.
Kort beskrivelse: Hilbig Håndværk leverer døre, vinduer samt alle andre tømreropgaver i Valby. Service og kvalitet er vores nøgleord og vi behandler hver en opgave som værende unik.
Kort beskrivelse: I Næstved på Sydsjælland ligger den familieejede låsesmedsvirksomhed: Sydsjællands-Låseservice, hvor der udføres en bred vifte af arbejdsopgaver.
Kort beskrivelse: Produceret uden overgange og med et elegant og neutralt udtryk.
Kort beskrivelse: Med en ny møbelpolstring kan du få følelsen af et helt nyt stykke møbel, men stadig bevare værdien og historien bag det gamle møbel.
Kort beskrivelse: Med mere end 35års erfaring bag os kan MC Byg tilbyde dig tømrerarbejde i en kvalitet, der sjældent er set.
Kort beskrivelse: De perfekte hårde hvidevarer til netop dit behov og køkken. Vi udfører også service og reparation.
Kort beskrivelse: Møbelrestaurering i København kan hjælpe dig med at fikse dine møbler!
Kort beskrivelse: Gulvbelægning Lolland Falster. Kvalitets arbejde